اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی

سال و نوبت چاپ:
اول/1391

بررسی کوتاه:

  • 1 طبقه بندی مباحث و بیان کلیه اصول
  • 2 بیان نکات و مباحث به شیوه‌ای کاملا ساده همراه با نمودار، شکل و جدول
  • 3 قابل استفاده برای رشته‌های صنایع غذایی (گرایش مهندسی و کنترل کیفیت)، مهندسی شیمی (گرایش صنایع غذایی) و سایر رشته‌های مرتبط
  • ناموجود متاسفانه این کتاب در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق دکمه زیر در هنگام موجود شدن آن مطلع شوید.
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی تالیف دکتر کامبیز جهان‌بین و مهندس هیمن نوربخش توسط انتشارات شهرآب و آینده سازان به چاپ رسیده است.

    هر چند که این کتاب جامع ترین منبع موجود نمی‌باشد اما بی شک ساده ترین آنهاست و مولفین استفاده از آن را پیش از مطالعه سایر کتب تکمیلی به پژوهشگران و دانشجویان رشته‌های صنایع غذایی (گرایش مهندسی و کنترل کیفیت)، مهندسی شیمی (گرایش صنایع غذایی) و سایر رشته‌های مرتبط با این دانش توصیه می‌نماید.


    • شابک 9789643142698
    • سال و نوبت چاپ اول/1391
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 200
    • وزن 300 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر کامبیز جهان‌بین نویسنده مشاهده بیشتر
      مهندس هیمن نوربخش نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری