درسنامه AGK باکتری‌شناسی تخصصی ویژه کارشناسی ارشد باکتری‌شناسی و میکروب‌شناسی مواد غذایی وزارت بهداشت

سال و نوبت چاپ:
اول/1402

بررسی کوتاه:

  • 1 منطبق با معتبرترین و به‌روزترین منابع کنکور
  • 2 ویژه کارشناسی ارشد باکتری‌شناسی و میکروب‌شناسی مواد غذایی وزارت بهداشت
  • %5
    440,000
    418,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 22,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب درسنامه AGK باکتری‌شناسی تخصصی ویژه کارشناسی ارشد باکتری‌شناسی و میکروب‌شناسی مواد غذایی وزارت بهداشت تالیف ساینا شگفتی و سارا داودآبادی زیر نظر دکتر شاهین بلوری حنفی توسط انتشارات آناهید گستر خلیلی به چاپ رسیده است.

    برخی دیگر از ویزگی‌های کتاب درسنامه AGK باکتری‌شناسی تخصصی:

    • منطبق با معتبرترین و به‌روزترین منابع کنکور 
    • گردآوری و تألیف توسط مجرب‌ترین اساتید کنکور 
    • تشریح مطالب از سطح پایه تا پیشرفته به بیان ساده و روان 
    • انتقال بهتر مفاهیم با استفاده از شکل، جدول و نمودار 
    • تألیف مبتنی بر نحوه‌ی طراحی سوالات کنکور 
    • مطالعه یک منبع منسجم به جای مطالعه چندین منبع 
    • منبعی خودآموز بدون نیاز به مدرس


    • شابک 9786229081082
    • سال و نوبت چاپ اول/1402
    • قطع رحلی
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 344
    • وزن 750 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      ساینا شگفتی نویسنده مشاهده بیشتر
      سارا داودآبادی نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    • بخش اول : میکروب شناسی عمومی
    • فصل اول : کلیات میکروب شناسی
    • فصل دوم : ساختمان باکتری
    • فصل سوم : متابولیسم باکتری
    • فصل چهارم : ژنتیک باکتری ها
    • فصل پنجم : مواد ضد میکروبی
    • فصل ششم : آنتی بیوتیک
    • فصل هفتم : فلور طبیعی
    • فصل هشتم : واکسن
    • فصل نهم : تشخیص آزمایشگاهی
    • بخش دوم : میکروب شناسی سیستماتیک
    • فصل اول : مکانیسم بیماری زایی پاتوژنز)
    • فصل دوم : استافیلوکوک
    • فصل سوم : استرپتوکوک و انتروکوک
    • فصل چهارم : کوکسی های گرم منفی چرک زا
    • فصل پنجم : کورینه باکتریوم و سایر باسیلهای گرم مثبت بدون اسپور
    • فصل ششم : باسیلوس
    • فصل هفتم : کلستریدیوم
    • فصل هشتم : انتروباکتریاسه
    • فصل نهم : ویبریو و آئروموناس
    • فصل دهم : سودوموناس و سایر باسیل های گرم منفی غیر معمول
    • فصل یازدهم : کمپیلوباکتریال
    • فصل دوازدهم : هموفیلوس پاستورلا و اکتینو باسیلوس
    • فصل سیزدهم : بوردتلا بروسلا فرانسیسلا
    • فصل چهاردهم : لژیونلا و بارتونلا
    • فصل پانزدهم : اسپیروکتال
    • فصل شانزدهم : مایکوباکتریوم
    • فصل هفدهم : باکتری های بدون پوشش فاقد (دیواره)
    • فصل هجدهم : باکتری های درون سلولی اجباری
    • فصل نوزدهم : باکتری های بی هوازی
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری