کتاب درسنامه AGK بهداشت و ایمنی مواد غذایی ویژه دکتری رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی تالیف دکتر فاطمه رحمانی و دکتر سونیا شجاع قره باغ توسط انتشارات آناهید گستر خلیلی به چاپ رسیده است.
برخی از ویژگیهای بسته های آموزشی:
- منطبق با معتبرترین و به روزترین منابع کنکور
- گردآوری و تألیف توسط مجرب ترین اساتید کنکور
- تدریس مطالب از سطح پایه تا پیشرفته به بیان ساده و روان
- انتقال بهتر مفاهیم با استفاده از شکل جدول و نمودار
- تألیف مبتنی بر نحوه طراحی سوالات کنکور
- مطالعه یک منبع منسجم به جای مطالعه چندین منبع مختلف
- منبعی خودآموز و بدون نیاز به مدرس