درسنامه AGK علوم و مهندسی صنایع غذایی ویژه دکتری رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی وزارت علوم

سال و نوبت چاپ:
اول/1403

بررسی کوتاه:

  • 1 بر اساس معتبرترین و به‌روزترین منابع کنکور
  • 2 ویژه دکتری رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی وزارت علوم
  • %6
    250,000
    237,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 13,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب درسنامه AGK علوم و مهندسی صنایع غذایی ویژه دکتری رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی وزارت علوم تالیف دکتر فاطمه رحمانی توسط انتشارات آناهید گستر خلیلی به چاپ رسیده است.

    برخی از ویژگیهای بسته های آموزشی:

    • منطبق با معتبرترین و به روزترین منابع کنکور
    • گردآوری و تألیف توسط مجرب ترین اساتید کنکور
    • تدریس مطالب از سطح پایه تا پیشرفته به بیان ساده و روان
    • انتقال بهتر مفاهیم با استفاده از شکل جدول و نمودار
    • تألیف مبتنی بر نحوه طراحی سوالات کنکور
    • مطالعه یک منبع منسجم به جای مطالعه چندین منبع مختلف
    • منبعی خودآموز و بدون نیاز به مدرس


    • شابک 9786228348773
    • سال و نوبت چاپ اول/1403
    • قطع رحلی
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 136
    • وزن 325 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر فاطمه رحمانی نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری