درسنامه AGK میکروبیولوژی مواد غذایی

سال و نوبت چاپ:
اول/1402

بررسی کوتاه:

  • 1 منطبق با معتبرترین و به‌روزترین منابع کنکور
  • 2 گردآوری و تالیف توسط مجرب‌ترین اساتید کنکور
  • 3 انتقال بهتر مفاهیم با استفاده از شکل، جدول و نمودار
  • 4 ویژه کارشناسی ارشد رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی وزارت بهداشت
  • %6
    150,000
    142,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 8,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب درسنامه AGK میکروبیولوژی مواد غذایی ویژه کارشناسی ارشد رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی وزارت بهداشت تالیف محمدرضا افرادی، شیرین نظام آبادی و بهزاد مبصری شامل نکات مفیدی از درس میکروبیولوژی مواد غذایی می باشد، که توسط انتشارات آناهید گستر خلیلی چاپ شده و بر اساس منابع ذکر شده از سوی وزارت بهداشت ویژه رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی تدوین شده است.

    از دیگر ویژگی‌های کتاب درسنامه AGK میکروبیولوژی مواد غذایی:

    • منطبق با معتبرترین و به روز‌ترین منابع کنکور 
    • گردآوری و تألیف توسط مجرب‌ترین اساتید کنکور 
    • تشریح مطالب از سطح پایه تا پیشرفته به بیان ساده و روان 
    • انتقال بهتر مفاهیم با استفاده از شکل، جدول و نمودار 
    • تألیف مبتنی بر نحوه ی طراحی سوالات کنکور 
    • مطالعه یک منبع منسجم به جای مطالعه چندین منبع 
    • منبعی خودآموز بدون نیاز به مدرس 


    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری