کتاب درسنامه AGK میکروبیولوژی مواد غذایی ویژه کارشناسی ارشد رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی وزارت بهداشت تالیف محمدرضا افرادی، شیرین نظام آبادی و بهزاد مبصری شامل نکات مفیدی از درس میکروبیولوژی مواد غذایی می باشد، که توسط انتشارات آناهید گستر خلیلی چاپ شده و بر اساس منابع ذکر شده از سوی وزارت بهداشت ویژه رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی تدوین شده است.
از دیگر ویژگیهای کتاب درسنامه AGK میکروبیولوژی مواد غذایی:
- منطبق با معتبرترین و به روزترین منابع کنکور
- گردآوری و تألیف توسط مجربترین اساتید کنکور
- تشریح مطالب از سطح پایه تا پیشرفته به بیان ساده و روان
- انتقال بهتر مفاهیم با استفاده از شکل، جدول و نمودار
- تألیف مبتنی بر نحوه ی طراحی سوالات کنکور
- مطالعه یک منبع منسجم به جای مطالعه چندین منبع
- منبعی خودآموز بدون نیاز به مدرس