کتاب درسنامه AGK میکروبشناسی مواد غذایی ویژه کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی تالیف نعیما وکیلی ساعتلو و دکتر سونیا شجاع قره باغ شامل نکات مفیدی از درس میکروبیولوژی مواد غذایی است که بر اساس منابع ذکر شده از سوی وزارت بهداشت تدوین و توسط انتشارات آناهید گستر خلیلی به چاپ رسیده است.
- فصل اول : تنوع میکروارگانیسم ها و عوامل مؤثر بر رشد و بقای آن ها
- فصل دوم : انواع روش های شناسایی میکروارگانیسم ها
- فصل سوم : تأثیر میکروبیولوژی مواد غذایی بر سلامت عمومی
- فصل چهارم : عوامل باکتریایی بیماری رای مواد غذایی
- فصل پنجم : عوامل غیر باکتریایی بیماری زای مواد غذایی
- فصل ششم : میکروبیولوژی نگهداری مواد غذایی
- فصل هفتم : میکروبیولوژی مواد غذایی اولیه
- فصل هشتم : مواد غذایی تخمیری و میکروبی
- فصل نهم ; کنترل کیفیت میکروبی مواد غذایی