کتاب درسنامه AGK کلیات بهداشت و ایمنی مواد غذایی ویژه کارشناسی ارشد رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی تالیف دکتر ایوب عبادی فتح آباد و دکتر سونیا شجاع قره باغ توسط انتشارات آناهید گستر خلیلی به چاپ رسیده است.
- بخش اول : شیر و فرآورده های آن
- فصل اول : تعریف شیر
- فصل دوم : میکروارگانیسم های مهم موجود در شیر
- فصل سوم : روش های متداول سالم سازی شیر
- فصل چهارم :فرآیندهای حرارتی شیر
- فصل پنجم : آغازگرها یا مایه ها (starters)
- فصل ششم : فرآورده های تخمیری شیر
- فصل هفتم : کره
- فصل هشتم : فیلتراسیون های غشایی در صنعت لبنی
- فصل نهم : تولید پنیر
- فصل دهم : فرآورده های تغلیظ شده و خشک شیر
- فصل یازدهم : بستنی
- نمونه سوالات تستی درس شیر
- بخش دوم : اصول بهداشت مواد غذایی
- فصل اول : عفونت ها و مسمومیت های غذایی
- فصل دوم :مسمومیت ها و خطرات ناشی از بقایای داروها و مواد شیمیایی
- فصل سوم : فساد مواد غذایی
- فصل چهارم : روش های نگهداری مواد غذایی و اثرات بهداشتی آن ها
- نمونه سوالات تستی درس بهداشت مواد غذایی
- بخش سوم : سم شناسی
- فصل اول : نظام تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP)
- فصل دوم : آلاینده های فیزیکی و شیمیایی مواد غذایی
- فصل سوم : سموم بیولوژیکی در غذاهای دریایی
- فصل چهارم : عوامل مؤثر در بهداشت مواد غذایی
- نمونه سوالات تستی درس سم شناسی