• صفحه اصلی
  • بهداشت
  • خرید کتاب درسنامه AGK کلیات بهداشت و ایمنی مواد غذایی ویژه کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی

درسنامه AGK کلیات بهداشت و ایمنی مواد غذایی ویژه کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی

سال و نوبت چاپ:
اول/1403

بررسی کوتاه:

  • 1 تألیف مبتنی بر نحوه طراحی سوالات کنکور
  • 2 منطبق با معتبرترین و به روزترین منابع کنکور
  • 3 گردآوری و تألیف توسط مجرب ترین اساتید کنکور
  • 4 انتقال بهتر مفاهیم با استفاده از شکل، جدول و نمودار
  • 5 تدریس مطالب از سطح پایه تا پیشرفته به بیان ساده و روان
  • 6 مطالعه یک منبع منسجم به جای مطالعه چندین منبع مختلف
  • %5
    250,000
    238,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 12,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب درسنامه AGK کلیات بهداشت و ایمنی مواد غذایی ویژه کارشناسی ارشد رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی تالیف دکتر ایوب عبادی فتح آباد و دکتر سونیا شجاع قره باغ توسط انتشارات آناهید گستر خلیلی به چاپ رسیده است.


    • شابک 9786224907226
    • سال و نوبت چاپ اول/1403
    • قطع رحلی
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 145
    • وزن 360 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر سونیا شجاع قره‌باغ نویسنده مشاهده بیشتر
      دکتر ایوب عبادی فتح آباد نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    • بخش اول : شیر و فرآورده های آن
    • فصل اول : تعریف شیر
    • فصل دوم : میکروارگانیسم های مهم موجود در شیر
    • فصل سوم : روش های متداول سالم سازی شیر
    • فصل چهارم :فرآیندهای حرارتی شیر
    • فصل پنجم : آغازگرها یا مایه ها (starters)‏
    • فصل ششم : فرآورده های تخمیری شیر
    • فصل هفتم : کره
    • فصل هشتم : فیلتراسیون های غشایی در صنعت لبنی
    • فصل نهم : تولید پنیر
    • فصل دهم : فرآورده های تغلیظ شده و خشک شیر
    • فصل یازدهم : بستنی
    • نمونه سوالات تستی درس شیر
    • بخش دوم : اصول بهداشت مواد غذایی
    • فصل اول : عفونت ها و مسمومیت های غذایی
    • فصل دوم :مسمومیت ها و خطرات ناشی از بقایای داروها و مواد شیمیایی
    • فصل سوم : فساد مواد غذایی
    • فصل چهارم : روش های نگهداری مواد غذایی و اثرات بهداشتی آن ها
    • نمونه سوالات تستی درس بهداشت مواد غذایی
    • بخش سوم : سم شناسی
    • فصل اول : نظام تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP)‏
    • فصل دوم : آلاینده های فیزیکی و شیمیایی مواد غذایی
    • فصل سوم : سموم بیولوژیکی در غذاهای دریایی
    • فصل چهارم : عوامل مؤثر در بهداشت مواد غذایی
    • نمونه سوالات تستی درس سم شناسی
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری