کتاب راهنمای تغذیه مناسب در حین درمان سرطان تالیف دکتر زهره قریشی توسط انتشارات پرستش به چاپ رسیده است. معمولاً بیماران اشتیاق زیادی به داشتن اطلاعات درست در مورد بایدها و نبایدهای غذایی خود دارند و متأسفانه روزانه در معرض انبوهی از اطلاعات نادرست و غیرعلمی نیز قرار میگیرند بیماری سرطان و درمانهای آن تأثیر زیادی بر وضعیت تغذیهای بیماران دارند از آنجایی که گاهی ضعف زیاد و عوارض شدید پزشک را مجبور میکند روند درمان را متوقف کند بنابراین تغذیه سالم متعادل و کافی موجب میشود بتوانیم توان و نیروی خود را حفظ کنیم از تحلیل عضلات جلوگیری نموده عوارض نامطلوب را به خوبی کنترل کنیم و بتوانیم درمان را به طور کامل دریافت نماییم. در این کتاب که بر اساس منابع علمی معتبر تهیه شده است سعی شده بیماران با چگونگی مقابله با عوارض درمانهای سرطان که بر وضعیت تغذیهای تأثیر دارند آشنا شوند.
- صفحه اصلی
- علوم تغذیه و صنایع غذایی
- خرید کتاب راهنمای تغذیه مناسب در حین درمان سرطان
راهنمای تغذیه مناسب در حین درمان سرطان
بررسی کوتاه:
مروری در مورد این کتاب
کتاب راهنمای تغذیه مناسب در حین درمان سرطان تالیف دکتر زهره قریشی توسط انتشارات پرستش به چاپ رسیده است. معمولاً بیماران اشتیاق زیادی به داشتن اطلاعات درست در مورد بایدها و نبایدهای غذایی خود دارند و متأسفانه روزانه در معرض انبوهی از اطلاعات نادرست و غیرعلمی نیز قرار میگیرند بیماری سرطان و درمانهای آن تأثیر زیادی بر وضعیت تغذیهای بیماران دارند از آنجایی که گاهی ضعف زیاد و عوارض شدید پزشک را مجبور میکند روند درمان را متوقف کند بنابراین تغذیه سالم متعادل و کافی موجب میشود بتوانیم توان و نیروی خود را حفظ کنیم از تحلیل عضلات جلوگیری نموده عوارض نامطلوب را به خوبی کنترل کنیم و بتوانیم درمان را به طور کامل دریافت نماییم. در این کتاب که بر اساس منابع علمی معتبر تهیه شده است سعی شده بیماران با چگونگی مقابله با عوارض درمانهای سرطان که بر وضعیت تغذیهای تأثیر دارند آشنا شوند.
-
ناشر پرستش
-
شابک 9786007817865
-
سال و نوبت چاپ اول/1396
-
قطع رحلی
-
نوع جلد شومیز (جلد نرم)
-
تعداد صفحات 50
-
وزن 75 گرم
-
-
کیفیت چاپ تک رنگ مشکی