راهنمای کامل انگلیسی برای دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی

سال و نوبت چاپ:
اول/1386

بررسی کوتاه:

  • 1 راهنمای کتاب English for students of food science and technology نشر سمت
  • ناموجود متاسفانه این کتاب در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق دکمه زیر در هنگام موجود شدن آن مطلع شوید.
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب راهنمای کامل انگلیسی برای دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی، اثر مهندس حسن کرکی و مریم ثنایی‌زاده توسط انتشارات آییژ ، به چاپ رسیده است. این کتاب راهنمای کتاب English for students of food science and technology از انتشارات سمت است که از سه بخش تشکیل شده است.

    در بخش اول خواندن متن، پرسش‌های درک مطلب و تمرین زبان ارائه شده است. در بخش دوم، مطالب بیشتری برای خواندن و تمرین‌های مربوط به آن آمده است. سرانجام در بخش سوم فعالیت‌های ترجمه و یافتن برابر نهاده‌های مناسب برای واژه‌ها و اصطلاحات فنی به کار رفته در درس گنجانده شده است.


    • ناشر آییژ
    • شابک 9789649700588
    • سال و نوبت چاپ اول/1386
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 296
    • وزن 400 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      مریم ثنایی‌زاده نویسنده مشاهده بیشتر
      حسن کرکی نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری