مبانی شیمی مواد غذایی

نویسنده:
سال و نوبت چاپ:
ششم/1400

بررسی کوتاه:

  • 1 مناسب رشته‌های صنایع غذایی مانند؛ رشته‌های فرآورده‌های لبنی و غلات
  • %5
    210,000
    200,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 10,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب مبانی شیمی مواد غذایی تألیف جان. ام. دمان مترجم دکتر بابک قنبرزاده انتشارات آییژ یکی از بهترین کتاب‌های درسی برای شیمی مواد غذایی بوده و در اکثر دانشگاه‌های معتبر جهان و از‌جمله دانشگاه‌های ایران تدریس می‌شود. این کتاب همچنین برای طرح سوالات کارشناسی ارشد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    بی شک شیمی مواد غذایی یکی از پایه‌ای‌ترین دروس رشته صنایع غذایی می‌باشد و ارتباط نزدیکی با دیگر دروس تکنولوژی، نگهداری و مهندسی مواد غذایی دارد و یادگیری صحیح این دروس بدون آشنایی و شناخت درس شیمی مواد غذایی امکان پذیر نمی‌باشد. به عنوان مثال می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    1. برای درک اصول پنیر سازی در تکنولوژی فرآورده‌های لبنی باید به ساختار و خواص پروتئین‌های کازئینی و نحوه عمل آنزیم رنین بر روی آن آشنا باشیم همچنین برای تولید ماست با بافت و قوام خوب باید به ساختار و ویژگی‌های حرارتی پروتئین‌های آب پنیر توجه کنیم.

    2. برای درک کامل فرایندهای هیدروژناسیون و استریفیکاسیون و تند شدگی در تکنولوژی روغن نیازمند اطلاعات کافی در زمینهٔ شیمی لیپیدها می‌باشیم.

    3. برای یادگیری نحوه تولید و عوامل مؤثر در نگهداری و جلوگیری از بیاتی در فرآورده‌های غله‌ای به ویژه نان، باید آشنایی کافی با ساختار ویژگی‌ها و تغییرات پروتئین‌های گلوتنی و نشاسته آرد غلات داشته باشیم.

    4. برای شناخت عوامل مؤثر در بلوری شدن و یا جلوگیری از آن و تغییرات شیمیایی انجام یافته در محیط قلیایی مورد استفاده برای تولید ساکارز بلوری نیازمند دانستن شیمی قندها هستیم.

    5. برای درک صحیح اصول خشک کردن و انجماد و کاربردهای آنها در درس اصول نگهداری باید ابتدا به مطالعه شیمی آب بپردازیم.


    • ناشر آییژ
    • شابک 9789648397048
    • سال و نوبت چاپ ششم/1400
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 328
    • وزن 500 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      جان ام دمان نویسنده مشاهده بیشتر
      دکتر بابک قنبرزاده مترجم مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری