ویژگی‌های فیزیکی مواد غذایی و سیستم‌های فرآوری غذایی

سال و نوبت چاپ:
اول/1386

بررسی کوتاه:

  • 1 مناسب دانشجویان علوم و تکنولوژی مواد غذایی
  • 2 بیان ساده اصول، روابط و فرمول‌های فیزیکی و مهندسی
  • %5
    120,000
    114,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 6,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب ویژگی‌های فیزیکی مواد غذایی و سیستم‌های فرآوری غذایی تالیف مایکل جان لوئیس ترجمه دکتر بابک قنبرزاده توسط انتشارات آییژ به چاپ رسیده است. یکی از مزیت‌های این کتاب، بیان ساده اصول روابط و فرمول‌های فیزیکی و مهندسی می‌باشد و در نتیجه دانشجویان علوم و تکنولوژی مواد غذایی را قادر می‌سازد که بدون نیاز به دانستن ریاضیات و فیزیک در سطح بالا، بتوانند از مطالب این کتاب استفاده کنند. مطالب ارائه شده در این کتاب خلا بین کتاب‌های صرفا مهندسی را که درک آنها برای دانشجویان مشکل است و کتاب‌های صرفا فرایندی را به نحو مناسبی پر می‌کند.


    • ناشر آییژ
    • شابک 9789649700786
    • سال و نوبت چاپ اول/1386
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 506
    • وزن 730 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      مایکل جان لوئیس نویسنده مشاهده بیشتر
      دکتر بابک قنبرزاده مترجم مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری