کتاب ویژگیهای فیزیکی مواد غذایی و سیستمهای فرآوری غذایی تالیف مایکل جان لوئیس ترجمه دکتر بابک قنبرزاده توسط انتشارات آییژ به چاپ رسیده است. یکی از مزیتهای این کتاب، بیان ساده اصول روابط و فرمولهای فیزیکی و مهندسی میباشد و در نتیجه دانشجویان علوم و تکنولوژی مواد غذایی را قادر میسازد که بدون نیاز به دانستن ریاضیات و فیزیک در سطح بالا، بتوانند از مطالب این کتاب استفاده کنند. مطالب ارائه شده در این کتاب خلا بین کتابهای صرفا مهندسی را که درک آنها برای دانشجویان مشکل است و کتابهای صرفا فرایندی را به نحو مناسبی پر میکند.
فهرستی وارد نشده است
میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید